Pro občany a návštěvníky se v pondělí 11. května 2020 otevře budova radnice ve Frýdlantu. Občané budou moci už ve všechny pracovní dny chodit hlavním vchodem do pokladny a do podatelny a budou si moci bez objednání vyřídit své záležitosti i v jiných kancelářích radnice.

Otevřená budou již obě muzea – to ve druhém patře radnice i to ve Špitálku v ul. Míru. Bohužel zatím není možné obnovit vyhlídkové výstupy na věž radnice.

„Je samozřejmé, že ve vestibulu radnice je stále místo pro desinfekci rukou. Předpokládáme také, že klienti a návštěvníci budou přicházet bez příznaků nakažlivé nemoci,“ říká tajemnice úřadu Ing. Veronika Bubeníčková.

Agendy na budově B jsou dostupné stále jen na objednání přes rezervační systém na www.mesto-frydlant.cz, ikona souborutelefonicky na konkrétních číslech referentů nebo jednoduše přes ústřednu tel. 488 886 111.

Na budově B funguje recepce, která poskytuje informace o chodu úřadu a organizuje frontu čekajících klientů. Budova B je pouze pro objednané klienty otevřena v úřední dny – pondělí a středa – od 8 do 12 hodin a od 13 do 17 hodin.

Pokladna na budově B slouží jen pro objednané klienty ze správních agend. Poplatky za popelnice a např. za psy lze zaplatit v pokladně na radnici po celý pracovní týden v provozních dobách úřadu. Na obou budovách se upřednostňuje placení kartou.

„Děkujeme všem návštěvníkům a klientům radnice a Městského úřadu Frýdlant za spolupráci a za respektování pokynů personálu,“ dodává tajemnice.

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Začátkem července začnou probíhat zemní práce na odstavné a parkovací ploše ze zasakovacích dílců v okolí stávajícího altánu na návsi ve Višňové. Stavebními úpravami vznikne 10 parkovacích míst pro automobily s umístěním nabíjecí stanice pro elektromobily a další...

číst více
Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest