Výzva pro předkládání žádostí o dotace pro podnikatele z Frýdlantska stále běží. Žádosti lze na MAS Frýdlantsko předkládat prostřednictvím Portálu farmáře až do 30. června 2020.

Výzva je zaměřená na podporu investic na založení a rozvoj drobného NEzemědělského podnikání a cestovního ruchu na Frýdlantsku (Fiche 3 – Podnikání na venkově). Do výzvy se mohou přihlásit podnikatelské subjekty (FO i PO) – mikropodniky a malé podniky, ale i zemědělci.

Dotaci je možné využít na pořízení strojů, technologií a dalšího vybavení pro Vaše podnikání, případně i na stavební práce. Výše dotace je 45% z Vašich způsobilých výdajů a vyplácí se až zpětně po realizaci projektu.

Informace k výzvě a kontakty naleznete na webových stránkách masif.cz pod záložkou Dotace/Rozvoj venkova  Aktuální výzvy.

Rádi Vám poradíme, jak si stáhnout a vyplnit žádost o dotaci, jaké podmínky je nutné splnit a na co vše se připravit. Kontaktujte nás a domluvte si termín konzultace u nás v kanceláři ve Frýdlantu. Konzultace jsou zdarma. Současně Vás zveme na seminář k výzvě – Pozvánka zde.

Rádi se s Vámi setkáme.

Za MAS Frýdlantsko, z.s.

Iva Andrová, e-mail: iva.androva@masif.cz, 777 250 317

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest