KRAJ – Němečtí policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešované ženě. 

Policejní ředitelství Saské zemské policie v Görlitz pátrá po pohřešované Christiane Herzig z Jonsdorfu. Žena je pohřešována od neděle 7. června 2020 a její současný výskyt není znám.

Jmenovaná 32letá žena je vysoká 160cm, má modré oči, rovné dlouhé tmavé blond vlasy, má velmi štíhlou až hubenou postavu. V době odchodu z místa bydliště měla na sobě tmavě modré rifle, tmavou mikinu, světle modrou bundu, tzv. parku a šedohnědé semišové bory. Žena nosí dioptrické brýle s červenými obroučkami. Pohřešovaná žena trpí akutními psychickými problémy.

Němečtí policisté předpokládají, že by se žena mohla pohybovat i na území České republiky. Její vozidlo bylo nalezeno 11. června u obce Herrenwalde, nedaleko české obce Dolní Podluží.

Více se můžete dozvědět na tomto odkazu: https://www.polizei.sachsen.de/de/73321.htm

V této souvislosti žádáme občany o pomoc při pátrání po pohřešované 32leté ženě. Jakékoli informace o jejím současném výskytu předávejte policistům prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo na kterékoli služebně obvodních oddělení Policie České republiky.

Informace můžete předat také německým policistům prostřednictvím telefonního spojení na linkách +49/ (0)3583620 Zittau nebo +49/ (0)35867669250 Seifhennersdorf.

29. června 2020
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

Zdroj: Policie ČR

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest