Až do konce července mohou lidé podávat návrhy na podněty na změnu územního plánu Města Frýdlant číslo 3. O prodloužení původního termínu, kterým byl konec dubna, rozhodlo na svém dubnovém zasedání zastupitelstvo města. „V souvislosti s pandemií koronaviru a vládními opatřeními s ní souvisejícími, jsme se na dubnovém zasedání zastupitelstva rozhodli, že původní termín o tři měsíce prodloužíme. Nově tedy mohou lidé návrhy a podněty na změnu v územním plánu Frýdlantu číslo 3 podávat až do konce července 2020,“ říká starosta Frýdlantu Dan Ramzer.

 

Územní plán Frýdlantu je k nalezení na webových stránkách města zde: https://www.mesto-frydlant.cz/cs/obcan/podpora-podnikani/uzemni-planovani/uzemni-plan-frydlant.html.

Formulář „Náměty či podněty ze strany veřejnosti k územnímu plánu“ s původním termínem je uveden na webu města Frýdlantu zde:

https://www.mesto-frydlant.cz/cs/obcan/mestsky-urad/formulare/osuzp-urad-uzemniho-planovani.html
https://www.mesto-frydlant.cz/filemanager/files/697204.pdf

Podněty k třetí změně územního plánu Frýdlantu lze osobně podat na podatelně města Frýdlant, odeslat poštou nebo datovou schránkou (adresa Městský úřad Frýdlant, T. G. Masaryka 37, 465 01 Frýdlant; název datové schránky: město Frýdlant; ID datové schránky: t27bufd, elektronická adresa podatelny: podatelna @ mu – frydlant.cz).

Veškeré potřebné informace najdete zde.

 

Zdroj: www.mesto-frydlant.cz

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Začátkem července začnou probíhat zemní práce na odstavné a parkovací ploše ze zasakovacích dílců v okolí stávajícího altánu na návsi ve Višňové. Stavebními úpravami vznikne 10 parkovacích míst pro automobily s umístěním nabíjecí stanice pro elektromobily a další...

číst více
Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest