Vážení cestující, prosíme, abyste věnovali zvýšenou pozornost změnám ve veřejné dopravě.

Od 13. prosince vstupují v platnost nové jízdní řády veřejné dopravy. Frýdlantska se změny až na drobné úpravy netýkají. Na webových stránkách IDOL jsou již v sekci Jízdní řády/Připravované změny k dispozici ke stažení nové jízdní řády regionální železniční a autobusové dopravy. Pro lepší orientaci ve změnách je pro cestující také připraven přehled změn po oblastech.

Připomínky cestujících k jízdním řádům lze zasílat prostřednictvím webového formuláře, mailem: info@korid.cz nebo písemně (KORID LK, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec). Nejbližší termín, ve kterém lze připomínky zohlednit, je březen 2021 (linkové autobusy), resp. červen 2021 (vlaky), budou-li zaslány nejpozději do 31. ledna 2021.

I letos budou mít cestující možnost si zakoupit knižní jízdní řád, který bude prodáván pro celou oblast Libereckého kraje. Prodejní cena je 30 Kč a k dispozici by měl být u dopravců a na dalších prodejních místech cca od 1. prosince. (Informace o zahájení prodeje bude také zveřejněna na webu www.iidol.cz a na Facebooku IDOL.

 
 
Zdroj: IDOL
 
 
 
 
 
Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest