Rodilý mluvčí Aiden Neville nabízí v rámci projektu Na jedné lodi II doučování angličtiny pro žáky ze 2. stupně z Frýdlantu. Doučování bude zatím probíhat online, každou středu odpoledne (od 14.15 a 16 hodin). Jakmile to bude možné, bude výuka pokračovat prezenčně. Zahájení online doučování angličtiny bude 9. 12. 2020. V každé online skupině budou jen 4 žáci. Výuka bude probíhat prostřednictvím Zoom.us.

Soustředíme se na slovní zásobu, konverzaci, gramatiku i poslech. Výuka vychází z mezinárodních jazykových standardů Cambridge. Podle úrovně zájemců otevřeme třídy A1-A2. Na lekcích se tedy žáci učí nejen angličtinu, ale i způsob testování v případě, že se rozhodnou v budoucnosti skládat jazykovou zkoušku.

Je nutné se dopředu přihlásit a udělat rozřazovací test.

Pokud je žák do klubu přijatý, očekává se jeho pravidelná účast (alespoň 75% výuky)- je nutné předem omlouvat nepřítomnost. V případě nedodržení podmínek (nedocházka a neomlouvání – 3 lekce za sebou) vybereme do skupiny náhradníka.

Leták si v pdf můžete stáhnout ikona souboruzde.

Kroužky aiden, obrázek se otevře v novém okně

 

Zdroj: www.mesto-frydlant.cz

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest