Liberecký kraj opět po roce představuje výsledky své dosavadní práce. Činí tak každoročně, a to prostřednictvím tradiční brožury. Veřejnost se v ní dozví kompletní informace o letos dokončených projektech, investicích a záměrech kraje na další rok. Brožura je k volnému odběru na krajském úřadě nebo si můžete prolistovat její elektronickou verzi – odkaz dole.

„V této nové publikaci shrnujeme to, co se nám za tento rok podařilo a na čem je třeba do budoucna dále pracovat. Veřejnost takto ucelenou zprávu o naší činnosti dostává každý rok,“ uvedl k čerstvě vydanému materiálu hejtman Martin Půta.

Občané naleznou v brožuře informace o výsledcích práce všech devíti členů Rady Libereckého kraje a jejich resortů, dále například slovo hejtmana a ředitele krajského úřadu. V brožuře se vyjadřují i členové zastupitelských klubů. Nedílnou součásti publikace jsou důležité kontakty na jednotlivé úseky krajského úřadu a další krajské instituce.

Odkaz na stažení brožury: https://poradenstvi.kraj-lbc.cz/getFile/case:show/id:1087810/2020-12-10%2021:53:44.000000

 

Zdroj: www.kraj-lbc.cz

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest