Vyučující a studenti Gymnázia Frýdlant zvou všechny zájemce o studium na této škole na on-line Den otevřených dveří, který se koná tuto středu 27.ledna 2021.

Z důvodů epidemiologické situace jsme pro zájemce o studium z pátých i devátých tříd připravili on-line verzi „Dne otevřených dveří“ na naší škole. Na webu školy jsou k dispozici dokumenty s kritérii pro přijímání do primy, určeno pro uchazeče z pátých tříd, a kritéria pro doplnění pátého ročníku studia, určeno pro uchazeče z devátých tříd. Pro snadnější orientaci všech uchazečů a jejich zákonných zástupců v přijímacím řízení slouží manuál k PZ, se stručným přehledem informací.

Zároveň představujeme organizaci a průběh vzdělávání, ale i množství mimoškolních aktivit. Pohled očima žáků školy najdete v krátkém videu, další informace jsme pro Vás připravili v prezentaci pro DOD. Vše můžete zhlédnout a pročíst již dopředu. Ve středu 27. ledna se od 15 hodin uskuteční streamované vysílání spojené s on-line chatem, na kterém sdělíme nejdůležitější informace o studiu, přihláškách a přijímacím řízení. Během vysílání bude možné klást prostřednictvím chatu otázky zástupcům vedení školy. Svoje dotazy můžete již nyní zasílat na email prijimacizkousky@gymfry.cz.

Odkaz na stream https://youtu.be/LTJ9ayJCpoA

Těšíme se na Vás! 

Gymnázium Frýdlant

 

Zdroj: Gymnázium Frýdlant

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest