Vyučující a studenti Gymnázia Frýdlant zvou všechny zájemce o studium na této škole na on-line Den otevřených dveří, který se koná tuto středu 27.ledna 2021.

Z důvodů epidemiologické situace jsme pro zájemce o studium z pátých i devátých tříd připravili on-line verzi „Dne otevřených dveří“ na naší škole. Na webu školy jsou k dispozici dokumenty s kritérii pro přijímání do primy, určeno pro uchazeče z pátých tříd, a kritéria pro doplnění pátého ročníku studia, určeno pro uchazeče z devátých tříd. Pro snadnější orientaci všech uchazečů a jejich zákonných zástupců v přijímacím řízení slouží manuál k PZ, se stručným přehledem informací.

Zároveň představujeme organizaci a průběh vzdělávání, ale i množství mimoškolních aktivit. Pohled očima žáků školy najdete v krátkém videu, další informace jsme pro Vás připravili v prezentaci pro DOD. Vše můžete zhlédnout a pročíst již dopředu. Ve středu 27. ledna se od 15 hodin uskuteční streamované vysílání spojené s on-line chatem, na kterém sdělíme nejdůležitější informace o studiu, přihláškách a přijímacím řízení. Během vysílání bude možné klást prostřednictvím chatu otázky zástupcům vedení školy. Svoje dotazy můžete již nyní zasílat na email prijimacizkousky@gymfry.cz.

Odkaz na stream https://youtu.be/LTJ9ayJCpoA

Těšíme se na Vás! 

Gymnázium Frýdlant

 

Zdroj: Gymnázium Frýdlant

Hejnicman a Hejnicfilm 2024

Hejnicman a Hejnicfilm 2024

Zapsaný spolek Jizerské aktivity Liberec a město Hejnice pořádají 12. ročník HEJNICMAN 2024závod pro drsné ženy a muže 4. ročník HEJNICFILM 2024přehlídka outdoorových filmů Libereckého kraje sobota 19. října 2024, Hejnice (náměstí, kino) HEJNICMAN 2024 12. ročník...

číst více
Letošní Kunratická stopa se těšila velkému zájmu

Letošní Kunratická stopa se těšila velkému zájmu

Kunratickou stopu si letos nenechaly ujít dvě stovky nadšených účastníků. Na fáborky vyznačenou trasu se dopoledne vydalo celkem 103 dětí v doprovodu 96 dospěláků. Během pěti kilometrového pochodu návštěvníci postupně plnili nejrůznější úkoly na celkem 10 kontrolách....

číst více

Pin It on Pinterest