Poskytovatelé sociálních služeb, kteří se zapojují do komunitního plánování na Frýdlantsku, mohou v letošním roce opět žádat o finanční podporu prostřednictvím Dotačního programu na podporu Sítě sociálních služeb na Frýdlantsku.
 
Kde najít více informací?

Podmínky dotačního programu a formulář žádosti pro poskytovatele sociálních služeb jsou zveřejněny na internetových stránkách Mikroregionu Frýdlantsko na https://dsofrydlantsko.wordpress.com/home/spolecne-projekty-svazku-obci/.

Dokdy je potřeba podat žádost?

Žádost o poskytnutí dotace s příslušnými přílohami je zapotřebí podat do 12. 4. 2021 do 12:00 na adresu Mikroregionu Frýdlantsko. V případě potřeby konzultace k žádosti je možné se obrátit na Lenku Porubskou, lenka.porubska@masif.cz, koordinátorku plánování sociálních služeb.

Informace o dostupných sociálních službách a komunitním plánování najdete na internetových stránkách https://www.frysko.cz/.

Věříme, že systém přispěje pro stabilizaci, lepší dostupnost a kvalitu sociálních služeb pro obyvatele Frýdlantska.


Anna Randáková a Lenka Porubská
Mikroregion Frýdlantsko

 

logo Frysko a spol, obrázek se otevře v novém okně

 

Zdroj: www.mesto-frydlant.cz

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest