DGS Druckguss Systeme navazuje na 30 let úspěšného působení v Liberci a chystá se v blízké době otevřít další pobočku ve Frýdlantu.

Stavební práce na nové pobočce firmy DGS Druckguss Systeme úspěšně pokračují. Ve Frýdlantu roste výrobní hala, která jen v prvním roce nabídne 100 pracovních míst. Po dokončení celé výstavby závodu bude firma DGS ve Frýdlantu zaměstnávat až 400 lidí. Nábor zaměstnanců je nyní v plném proudu, firma nabízí stejné platové podmínky i bonusový program, jako mají její zaměstnanci v liberecké pobočce.

Zájemci o práci ve frýdlantské pobočce absolvují zaučení v Liberci a do nové pobočky tak nastoupí se zkušenostmi přímo z provozu. Průběh výstavby sdílí firma na svých facebookových profilech DGSLiberec a DGSFrydlant. Zájemci o práci se mohou přihlásit na stránce www.ferova-nabidka.cz.

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest