Do 15. dubna 2022 přijímá Město Frýdlant přihlášky k účasti na tržnici, která bude provázet akci města “Frýdlant se baví”. Ta je naplánována na sobotu 18. června 2022. Pokud se tedy chcete stánkového prodeje zúčastnit, nezapomeňte si níže stáhnout přihlášku a včas ji odeslat. 

Přihlášku najdete ikona souboruzde. Zaslat ji můžete v písemné podobě nebo e-mailem do 15. 4. 2022 paní Janě Palmové, tel. 488 886 201, e – mail: jana.palmova@mu-frydlant.cz nebo paní Markétě Novákové, Dis, tel. 488 886 200, e-mail: marketa.novakova@mu-frydlant.cz. Poštovní adresa pro doručení přihlášek je: Městský úřad Frýdlant, náměstí T. G. Masaryka 37, 464 01 Frýdlant. Markéta Nováková i Jana Palmová také zodpoví vaše případné dotazy spojené s tržnicí. 

Frýdlant se baví je jednodenní společensko-kulturní akce Města Frýdlant, při které jsou na náměstí T. G. Masaryka naplánované koncerty a kde probíhá tržnice a v městském parku se představí ve velkém programu pro celé rodiny spolky a sdružení Frýdlantu. Koná se vždy jednou za dva roky, v sudý rok. 

Pořadatel si vyhrazuje právo odmítnout přihlášku jakéhokoliv zájemce bez udání důvodu. Seznam přijatých zájemců bude uveřejněn zde na stránkách města www.mesto-frydlant.cz nejpozději do 30. 4. 2022.

Více informací zde.

Zdroj: Martina Petrášková, tisková mluvčí města Frýdlant

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Začátkem července začnou probíhat zemní práce na odstavné a parkovací ploše ze zasakovacích dílců v okolí stávajícího altánu na návsi ve Višňové. Stavebními úpravami vznikne 10 parkovacích míst pro automobily s umístěním nabíjecí stanice pro elektromobily a další...

číst více

Pin It on Pinterest