Kam o víkendu a pololetních prázdninách?

K Fryčovi pro slevu za vyvědčení!

Knížka a sleva za vysvědčení. Tradiční akci u Fryče doplní nová překvapení.

Vždy po vysvědčení je u Fryčů v Pražské plno, v knihkupectví i v antikvariátu.

“Chodíme sem s dětmi už od první třídy. Teď jsou na střední. Všichni si vybereme jednu knížku: děti, manžel i já. Nespěcháme, povídáme si, pěkně v klidu. Už je to taková tradice…” říká paní Jitka z Rochlic.

Hlavním lákadlem je sleva – 15% za každé vysvědčení a 20% za vyznamenání. Ale své udělá i zvlášť připravená obsluha a sváteční atmosféra.

“Na letošní rok chystáme navíc kostýmovanou obsluhu. Markétka a Jan v knihkupectví a kolega Roland v antikvariátu obléknou něco neobvyklého. Šaty sice nedělají člověka, ale sváteční atmosféře a hezkému zážitku pomohou. Hlavně se ovšem těšíme na děti i rodiče, na doporučování hezkých knih. Velkou radost mám z toho, že často v tento den myslí zákazníci na učitele. Těm většinou kupují dárkovou knižní poukázku.” říká Martin Fryč

Autoři místní, čeští i světoví, pohádky, fantasy čtení, komiksy i encyklopedie, sci-fi pro mladší čtenáře – sleva dává příležitost vybrat si, co kdo chce. Akce trvá od 31. ledna do 6. února.

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest