Nepravidelný cyklus nazvaný Kino naslepo připravilo pro své diváky nově Městské kino Frýdlant. Poprvé ho mohou vyzkoušet na apríla, tedy 1. dubna 2022. Diváci si mohou vybrat ze dvou promítacích časů představení, za které zaplatí 50 korun. Na jaký konkrétní film ale půjdou, nebudou do poslední chvíle vědět. To se dozvědí až při začátku promítání. Prozradíme jen, že od 17.00 hodin se bude promítat rodinný film vhodný i pro děti, od 20.00 hodin pak film pro dospělé.

„Diváci zjistí, co se promítá, vlastně až ve chvíli, kdy film začne. Může přitom jít o jakýkoli film z dané kategorie. O novinku, starší snímek, černobílý film, klubový film či třeba o film s titulky. Bude to prostě překvapení,“ vysvětluje vedoucí městského kina ve Frýdlantu Jan Plíšek. V případě, že se kino divákovi netrefí do vkusu, bude mít divák pět minut od začátku promítání na to, aby ze sálu odešel a na pokladně mu bude vráceno vstupné.

Kino naslepo je další novinkou, kterou frýdlantský biograf pro své návštěvníky letos připravil. Už v únoru představil Biograf senior, což je promítání nejen pro seniory za zvýhodněné vstupné 70 korun vždy ve dvou nedělních dopoledních v měsíci.

Zdroj: Martina Petrášková, tisková mluvčí města Frýdlant

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest