RASPENAVA – Myšleno je samozřejmě nikoli místo pro zhýralé a zaprodané duše, ale malá osada na samém severu České republiky v přírodním parku Peklo.

Obyvatelé, chalupáři, rekreanti a příznivci osady Peklo spadající do působnosti města Raspenavy v rámci celostátní akce Ukliďme Česko prošli okolí zmíněné osady a nasbírali dva pytle odpadků. Nejvíce kontaminovaná bylo oblast okolí hráze rybníka Petr, která je tradičně přes sezónu v obležení turistů.Na závěr této povedené akce akce účastníky čekalo občerstvení a možnost opečení špekáčků v centru osady.
Poděkováni si zaslouží všichni účastníci zvláště pak paní Nedvídková za organizaci akce a pan Worsch a paní Trenčanová za přípravu občerstvení, pan Málek z Městského úřadu Raspenava za odvoz a likvidaci pytlů s odpadky.

Fotogalerii, kterou jsme pro vás připravili najdete na: https://flic.kr/s/aHBqjzJaCn

 

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest