První hlídka Městské policie Frýdlant je od začátku května k vidění v ulicích Frýdlantu. Jde o první dvojici strážníků, kteří u nově vzniklé Městské policie Frýdlant slouží.

Ve čtvrtek 5. května například kontrolovali frýdlantští strážníci před začátkem vyučování bezpečný průchod dětí i dospělých přes přechody pro chodce u základní školy v Bělíkově ulici a na nedaleké Fügnerově ulici. V této činnosti budou strážníci pokračovat i v příštích dnech. Hlídka bude ve Frýdlantu v květnu sloužit vždy čtyři dny v týdnu.

Občané se mohou na strážníky v případě potřeby obrátit ve všední dny na telefonní číslo 724 179 390, v čase 7.00 až 16.00 hodin. Během května se bude hlídka věnovat především kontrolám veřejného prostranství, dodržování veřejného pořádku či sběru použitých injekčních stříkaček. V červnu se počet strážníků Městské policie Frýdlant rozšíří, ve službě by v té době mělo být již 6 strážníků. 

Zdroj: Martina Petrášková, tisková mluvčí města Frýdlant. 
Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Začátkem července začnou probíhat zemní práce na odstavné a parkovací ploše ze zasakovacích dílců v okolí stávajícího altánu na návsi ve Višňové. Stavebními úpravami vznikne 10 parkovacích míst pro automobily s umístěním nabíjecí stanice pro elektromobily a další...

číst více
Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest