Už se to blíží! Potkáme se poslední květnový víkend v Libverdě? Oslava dětského čtenářství na Frýdlantsku již podruhé! Vrtá vám hlavou, kde se KNIHOSAURUS vzal, kde bydlí a čím se živí? A co si o tom myslí děti? Zajímá vás, co čtou dnešní puberťáci? Přijďte to prozkoumat na vlastní oči i uši. 

  • výstava výtvarných prací dětí ze 13 škol od MŠ po 2. stupeň
  • vystoupení dětí 
  • legendy o KNIHOSAUROVI
  • mapy čtenářských teritorií
  • speciální hosté: 

LiStOVáNí

Dýchající představení s rekvizitami, kostýmy a hudbou. To je projekt LISTOVÁNÍ. V sobotu 28. května v 15.00 v Lázních Libverda se jím můžete nechat potěšit i vy! Ochutnejte děj, jazyk i atmosféru knihy Šmodrcha interpretovaný herci Lukášem Hejlíkem a Věrou Hollou.

Václav Dvořák

Vědec z Technické univerzity v Liberci a hlavně spisovatel. Autor dvou úspěšných knížek pro mládež: Písečníci a bludný asteroid a Já, Finis. Jaké to je vydat svou první knihu? Jaké to je vydat ji sám? Jaké to je dostat za ni ocenění? O tom všem nám lokální liberecký autor přijede vyprávět do Lázní Libverda v neděli 29. května v 15.00.

Akci organizuje MAS Frýdlantsko, z.s. spolu se školami projektu MAP II.

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest