S radostí Vám představujeme nový bazén a wellness centrum, které můžete od června 2022 využívat pro své potěšení  ve zcela novém moderním podání s luxusními prvky náležícími k našim lázním – mramorovým sochám, empírovým sloupům a nebem plným hvězd.

Po dlouhé a velmi náročné rekonstrukci se podařilo vytvořit provoz, který můžete využít nejen pro rehabilitační cvičení pod vedením fyzioterapeutů či lázeňských pracovníků, ale i pro odpočinek, prohřátí svalů nebo jako sportovní aktivitu.

Služby naleznete v historické budově na kolonádě, čas doporučujeme rezervovat na rozpisu procedur na tel. čísle 482 368 657, 737 862 794 (pracovní dny 7-15:30) nebo e-mailu rozpis@lazne-libverda.cz.

Co zde najdete:

Vyhřívaný bazén – o rozměrech 12×4 m s vodním přepadem, tryskami a hvězdným nebem. Slouží pro rehabilitační cvičení, plavání, relax či masáž podvodními tryskami.

Finská sauna cca 85°C – slouží nejen k psychickému odpočinku, podpoře dobré nálady, ale i odstranění migrén, nervozity, snížení bolestivosti kloubů, má pozitivní vliv na dýchací cesty, astma a trávicí trakt.

Parní sauna 45 °C – je ideální kombinací tepla a vlhkosti pro posílení celého imunitního systému. Pára uvolňuje tělo i mysl, pomáhá k odbourání stresu a napětí. 

Osvětlený Kneippův chodník – procedura spočívá ve střídavém přešlapování v horké (40 – 46 °C) a studené vodě (10 – 16 °C), jednu minutu v horké a patnáct vteřin ve studené vodě. Výborná procedura pro cévní gymnastiku dolních končetin, zlepšení metabolismu, posílení imunity, při vegetativní dystonii či migrénách a bolestech hlavy.

Recepce a zázemí pro převlečení a úschovu věcí – Na recepci je možné domluvit se na návštěvě bazénu či saun. Personál vám poradí se vším, co budete potřebovat.

Více informaci naleznete na: Spa Resort Libverda

 

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Začátkem července začnou probíhat zemní práce na odstavné a parkovací ploše ze zasakovacích dílců v okolí stávajícího altánu na návsi ve Višňové. Stavebními úpravami vznikne 10 parkovacích míst pro automobily s umístěním nabíjecí stanice pro elektromobily a další...

číst více
Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest