Ve Frýdlantu se v pátek v podvečerních hodinách koná první ročník Hudební léto v zahradě u Kostela Krista Spasitele. V tento podvečer zahraje česko-švýcarské duo Songs From Utopia, kytaristka a zpěvačka Rebekka Zarkava společně s bubeníkem, perkusionistou Jurou Doležalem.

Frýdlantské kino promítne hned dva poutavé filmy: Thor, láska jak hrom v kině klasickém a komedii Jak obšťastnit ženu potom v kině letním. 

Hejnické kino si na páteční večer připravilo komedii Vojtěcha Moravce Hádkovi.

Sobota potom přináší od 9.00 hodin sportovní klání v minikopané Memoriál Miroslava Mládka a od 19.00 hodin následnou oldies party na fotbalovém hřišti Višňová.

Na Jizerce bude po celý den probíhat již tradiční Anenská sklářská slavnost s tradičními řemesly, netradičními soutěžemi, výbornými dobrotami z grilu, produkcí živé hudby.

Na odpolední hodiny si město Frýdlant připravilo tradiční tematický večer. Tentokrát na téma Skotsko! Těšit se můžete na kulturní program ve stylu Skotska, ať už tance či hudby, skvělé občerstvení, bublinovou show a mnoho dalšího.

Koncert skupiny Rain v rámci jejich turné Prší, prší jen se leje začne v 19.00 hodin na koupaliště v Hejnicích.

Večer se v kině Hejnice můžete pobavit u české romantické komedie Řekni to psem.

Sobotní nocí nás doprovodí v letním kině ve Frýdlantu český film Prezidentka.

První rok existence a oslavy s tím spojené si pro vás připravili na sobotní noc a nedělní ráno v Baru jako svině.

V neděli si přijdou na své i děti a to při filmovém představení ve Frýdlantu Mimoni 2, padouch přichází a večer je mohou vystřídat dospělí u filmové komedie Hádkovi. 

V hejnickém klášteře stále probíhají dvě zajímavé výstavy. Nebe bylo plné hvězd, která připomíná pokus o likvidaci klášterů v český zemích a výstava Viktora Vorlíčka – Z Jizerských hor a Krkonoš – kresby, grafické listy, malby.

V Lázních Libverda nabízí výstavu XIV. ročníku společného projektu Portréty – fotografie Jiří Albrecht.

Podrobnosti k těmto a dalším akcím na léto a prázdniny najdete v našem Kalendáři akcí zde.

 

 

 

 

 

 

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest