ZF Automotive Czech s.r.o. ve Frýdlantu získal 3. místo v Libereckém kraji v prestižní soutěži Zaměstnavatel roku 2022 v kategorii do 5 000 zaměstnanců.

Kategorie Zaměstnavatel roku do 5 000 zaměstnanců oceňuje středně velké společnosti, které mají obvykle výrazné postavení ve svém regionu a dokáží se prosadit také v celostátním měřítku. Stejně jako největší firmy jsou schopné dobře motivovat, odměňovat a rozvíjet své zaměstnance a současně splňovat také ekonomické ukazatele.

ZF Frýdlant, dříve známý jako TRW Automotive Czech s.r.o., vznikl v roce 1999 přesunutím tehdejšího skladu náhradních dílů z mateřského závodu v Jablonci nad Nisou. Distribuce náhradních dílů byla ukončena v roce 2007, ale výrobní činnost specializovaná na výrobu brzdových kotoučů a repase brzdových třmenů a řízení pokračuje úspěšně dodnes.

Vyrábíme brzdy a řízení (nové i repasované) pro významné světové automobilky. V současné době dodáváme jak náhradní díly do velkoobchodní sítě prodejců, tak díly přímo pro výrobce automobilů. Mezi repasované produkty patří například brzdové třmeny, hydraulicky posilované i manuální řízení pro osobní automobily a brzdové třmeny i plně integrované posilované řízení pro nákladní vozidla. Repasováním výrazně snižujeme naši uhlíkovou stopu a tím šetříme naše životní prostředí.

V ZF Frýdlant momentálně pracuje 650 zaměstnanců, kteří vyrábějí brzdové kotouče, brzdové systémy a systémy řízení.

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest