Po dlouhé a velmi náročné rekonstrukci lze k relaxaci využít rehabilitační bazén umístěný přímo na kolonádě. Nově vybudované wellness centrum je příležitostí k celkové regeneraci a odpočinku těla, a to nejen díky krásnému prostředí, ale také pro nabídku kvalitních wellness služeb. Podařilo se vytvořit prostor, který můžete využít nejen pro rehabilitační cvičení pod vedením fyzioterapeutů či lázeňských pracovníků, ale i pro odpočinek, prohřátí svalů nebo jako sportovní aktivitu. 

Co na vás čeká:

Nové prostory uhličitých koupelí – od září 2022 máte možnost užít si nové prostory uhličitých koupelí. Naleznete je ve stejné budově jako bazén s wellness centrem, avšak o patro výš. V této části si můžete užít uhličité koupele, přísadové koupele (aroma, rašelinové), parafínové zábaly rukou či nátěry těla a také masáže. 

Úplnou novinkou jsou prostory pro uhličitou koupel pro páry. 

Vyhřívaný bazén
Bazén o rozměrech 12×4 m s vodním přepadem, tryskami a hvězdným nebem. Slouží pro rehabilitační cvičení, plavání, relax či masáž podvodními tryskami.

Finská sauna cca 85°C 
Slouží nejen k psychickému odpočinku, podpoře dobré nálady, ale i odstranění migrén, nervozity, snížení bolestivosti kloubů, má pozitivní vliv na dýchací cesty, astma a trávicí trakt.

Parní sauna 45 °C je ideální kombinací tepla a vlhkosti pro posílení celého imunitního systému. Pára uvolňuje tělo i mysl, pomáhá k odbourání stresu a napětí. 

Osvětlený Kneippův chodník procedura spočívá ve střídavém přešlapování v horké (40 – 46 °C) a studené vodě (10 – 16 °C), jednu minutu v horké a patnáct vteřin ve studené vodě. Výborná procedura pro cévní gymnastiku dolních končetin, zlepšení metabolismu, posílení imunity, při vegetativní dystonii či migrénách a bolestech hlavy.

Služby naleznete v historické budově na kolonádě, čas doporučujeme rezervovat na rozpisu procedur na tel. čísle 482 368 657, 737 862 794 (pracovní dny 7-15:30) nebo e-mailu rozpis@lazne-libverda.cz.

Recepce a zázemí pro převlečení a úschovu věcí.

Na recepci je možné domluvit se na návštěvě bazénu či saun. Personál vám poradí se vším, co budete potřebovat.

Více informaci naleznete na: Spa Resort Libverda

 

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest