Pravidelné návštěvy v sauně napomáhají relaxaci, zlepšují naše zdraví. Zvyšuje se odolnost proti nachlazení, rýmě, kašli a dalším virózám. Ohřejte se v sauně a páře ve wellness centru, které můžete využívat pro své potěšení ve zcela novém moderním podání s luxusními prvky náležícími k našim lázním – mramorovým sochám, empírovým sloupům a nebem plným hvězd.

Účinky sauny spočívají v zahřívání těla. Tělo se rozproudí a potřebné látky se dostávají do každé jeho části. Díky střídání horka v sauně a chladu v bazénu či sprše, se podporuje také zrychlená cirkulace krevního oběhu. Tělo se díky saunování snáze zbavuje nebezpečných toxinů prostřednictvím pocení. Toto pocení má až 5krát větší účinek než běžné pocení.

Extra péči si zaslouží i vaše dýchací cesty, které jsou náchylné k infekcím. Blahodárně na ně působí parní sauna Ženy si oblíbily parní lázně pro pozitivní účinky na pokožku.

Finská sauna cca 85°C – Slouží nejen k psychickému odpočinku, podpoře dobré nálady, ale i odstranění migrén, nervozity, snížení bolestivosti kloubů, má pozitivní vliv na dýchací cesty, astma a trávicí trakt.

Parní sauna 45 °C – Je ideální kombinací tepla a vlhkosti pro posílení celého imunitního systému. Pára uvolňuje tělo i mysl, pomáhá k odbourání stresu a napětí. 

Vyhřívaný bazén – Bazén o rozměrech 12×4 m s vodním přepadem, tryskami a hvězdným nebem. Slouží pro rehabilitační cvičení, plavání, relax či masáž podvodními tryskami.

Sauna a pára jsou k dispozici společně s bazénem i o víkendu.

Služby naleznete v historické budově na kolonádě, čas doporučujeme rezervovat na rozpisu procedur na tel. čísle 482 368 657, 737 862 794 (pracovní dny 7-15:30) nebo e-mailu rozpis@lazne-libverda.cz.

Více informací: www.lazne-libverda.cz/cz/bazen/

 

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Začátkem července začnou probíhat zemní práce na odstavné a parkovací ploše ze zasakovacích dílců v okolí stávajícího altánu na návsi ve Višňové. Stavebními úpravami vznikne 10 parkovacích míst pro automobily s umístěním nabíjecí stanice pro elektromobily a další...

číst více
Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest