Dočkali jsme se! Valdštejnské slavnosti 2023 začínají právě dnes a potrvají do neděle 21. května 2023.

Program je připraven na řadě míst Frýdlantu, kompletní informace najdete zde nebo na facebooku Valdštejnské slavnosti. Dnešní program ještě bude civilní a odehraje se na náměstí T. G. Masaryka. Připravena jsou pro vás vystoupení místních dětí, ale i kapel jako Grizzlies, Wraní woko, bubeníků Groove Army nebo slovenských hvězd No Name. Večer zakončí Doctor P.P. Na náměstí už také budou všechny stánky s dobrotami a nejrůznějšími výrobky.

Program na náměstí začíná dnes ve 14.00 hodin, v placenou zónu se ale náměstí promění už ve 13.00 hodin. Od rána je také do centra města (náměstí a přilehlé ulice) zakázán vjezd, toto omezení platí až do neděle večer.

A od zítřka se těšte na slavnosti v historickém duchu s kompletním programem nejen na náměstí – například na hradě a zámku Frýdlant, v parku, ve Špitálku, v kostele Nalezení sv. Kříže, v objektu čp. 46 nebo na louce za restaurací Na Rozcestí.

Kde zaparkovat zjistíte zde a že můžete využít hromadnou dopravu s posílenými a mimořádnými spoji vlaků a autobusů, si přečtěte zde. A znovu prosíme, psy, koloběžky a kola na slavnosti neberte.

Užijte si Valdštejnské slavnosti 2023 spolu s námi na maximum!

Hejnicman a Hejnicfilm 2024

Hejnicman a Hejnicfilm 2024

Zapsaný spolek Jizerské aktivity Liberec a město Hejnice pořádají 12. ročník HEJNICMAN 2024závod pro drsné ženy a muže 4. ročník HEJNICFILM 2024přehlídka outdoorových filmů Libereckého kraje sobota 19. října 2024, Hejnice (náměstí, kino) HEJNICMAN 2024 12. ročník...

číst více
Letošní Kunratická stopa se těšila velkému zájmu

Letošní Kunratická stopa se těšila velkému zájmu

Kunratickou stopu si letos nenechaly ujít dvě stovky nadšených účastníků. Na fáborky vyznačenou trasu se dopoledne vydalo celkem 103 dětí v doprovodu 96 dospěláků. Během pěti kilometrového pochodu návštěvníci postupně plnili nejrůznější úkoly na celkem 10 kontrolách....

číst více

Pin It on Pinterest