V sobotu 30. září roku 2023 se v malebném lázeňském městě v Severních Čechách, odehrál jedinečný podzimní festival plný krásy a barvitosti této roční doby. Událost s názvem “Dýňobraní” lákala děti, rodiče i prarodiče a nabídla řadu zážitků pro celou rodinu.

Organizátoři vložili do příprav mnoho úsilí a pečlivě se starali o každý detail, aby všem návštěvníkům poskytli co nejpříjemnější zážitky.

Každý, kdo měl zájem, si mohl vyřezat svoji vlastní dýni. Účastníci akce se s nadšením pustili do práce a s úsměvem na tváři a jiskřícími očima pečlivě vydlabávali a vyřezávali své dýně, aby dosáhly vytouženého výsledku.

Řada z nich se rozhodla pro tradiční designy, zatímco jiní se rozhodli pro něco trochu odlišného, co odráželo jejich jedinečnou osobnost a kreativitu. Výsledkem byla široká škála krásně vyřezávaných dýní, které svítily v podzimním slunci a vytvářely nádhernou atmosféru.

Věříme, že všichni, kteří se akce zúčastnili, si tento den užili a odnesli si s sebou spoustu krásných vzpomínek. Bylo vidět, jak se děti radují ze svých dýní, a jak se rodiče i prarodiče těší z radosti svých dětí.

Při pohledu na všechny ty spokojené tváře bylo jasné, že akce “Dýňobraní” byla opět velkým úspěchem. Děti se ukázaly jako skutečně šikovné a kreativní v rámci této tradice. Nejenže se jim podařilo vytvořit dýně dle svých představ, ale také se během celého dne bavily a užily si spoustu zábavy. Byl to den plný smíchu, zábavy a kreativity, který jistě všichni, kdo se ho zúčastnili, budou dlouho vzpomínat.

Pro Obecní úřad Lázně Libverda nafotili Marie Barešová a Petr Bíma, www.freedlantsko.eu, www.reklama-frydlant.cz, www.bima.cz

 

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Začátkem července začnou probíhat zemní práce na odstavné a parkovací ploše ze zasakovacích dílců v okolí stávajícího altánu na návsi ve Višňové. Stavebními úpravami vznikne 10 parkovacích míst pro automobily s umístěním nabíjecí stanice pro elektromobily a další...

číst více
Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest