Jste vlastníkem Multisport karty, která vám umožňuje získat přístup do fitness center, posiloven, bazénů a dalších sportovních zařízení po celém Česku? Ale co kdybychom vám řekli, že můžete svou kartu využít ještě efektivněji a dopřát si také odpočinkové aktivity! Ano, správně slyšíte. Vlastníci Multisport karty mají teď možnost užívat si nejen sportovní, ale i wellness zážitky.

Spa Resort Libverda svým návštěvníkům nabízí širokou škálu služeb, které jistě ocení jak sportovci, tak i ti, pro které je relaxace na prvním místě. Tato nabídka je určena ubytovaným i neubytovaným hostům.

Pokud vás zajímá více informací o tom, jak využít svou Multisport kartu v Spa Resortu Libverda, neváhejte navštívit mapa.multisport.cz/cs/spa-resort-libverda-4094. Zde najdete odpovědi na všechny vaše otázky a zjistíte, jaké další výhody pro vás máme připraveny. Ať už jste sportovec hledající nové výzvy, nebo jedinec toužící po odpočinku, Spa Resortu Libverda si každý přijde na své.

Denisa Nedvídková

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Začátkem července začnou probíhat zemní práce na odstavné a parkovací ploše ze zasakovacích dílců v okolí stávajícího altánu na návsi ve Višňové. Stavebními úpravami vznikne 10 parkovacích míst pro automobily s umístěním nabíjecí stanice pro elektromobily a další...

číst více
Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest