Pálení čarodějnic v Lázních Libverda 2024

Tradiční pálení čarodějnic v Lázních Libverda se letos poprvé obešlo bez zapálení připravené vatry. I přes respektování výstrahy před možnými požáry opět tato pohodová akce přilákala stovky návštěvníků.

Podvečer pro děti uvedli starosta obce Ing. Jan Pospíšil a Marie Barešová z Infocentra Lázně Libverda. Celá akce začala průvodem dětí z místní mateřeké školy pod dohledem paní ředitelky Martiny Melkové. Na hřišti k tanci a poslechu hrála Fýdlantsku známá a populární kapela FerlesBand. Děti k absolutní radosti až šílenství opět přiváděl kouzelník ČáryKluk a o dobrůtky z grilu, včetně dalšího občerstvení, se jako vždy postaraili Hasiči Lázně Libverda.

Tradičními partnery a podporovateli byly místní lázně Spa Resort Libverda a vyhlášená restaurace U Zeleného stromu. Mediálním partnerem byl náš portál Freedlanstko.eu.

Celá tato krásná akce byla zakončena v místním klubu Stodola za doprovodu kapel Pubcoustic a Tres Udos. Tak za rok na viděnou a určitě už s ohněm 😉

Pro Obecní úřad Lázně Libverda nafotil Petr Bíma, www.freedlantsko.eu, www.reklama-frydlant.cz, www.bima.cz

 

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Obec Višňová pokračuje v rozvoji návsi

Začátkem července začnou probíhat zemní práce na odstavné a parkovací ploše ze zasakovacích dílců v okolí stávajícího altánu na návsi ve Višňové. Stavebními úpravami vznikne 10 parkovacích míst pro automobily s umístěním nabíjecí stanice pro elektromobily a další...

číst více

Pin It on Pinterest