[singlepic id=3806 w=101 h=133 float=left]LÁZNĚ LIBVERDA / NOVÉ MĚSTO POD SMRKEM –  Vyznavačům běžeckých stop oznamujeme aktuální stav běžeckých tratí v okolí Libverdy a Nového Města pod Smrkem. Pětikilometrová trať od horního parkoviště k chatě Jizerka byla upravena. Navazující tratě v Novém Městě pod Smrkem byly taktéž upraveny. Bližší informace o dalších jednotlivých úpravách se dozvíte zde na webu či v informačním centru, nebo na tel. 482 322 457.

9. 2. 2010

Okruh tratí přes víkend upraven. O víkendu byly jednotlivé okruhy v Libverdě a v Novém Městě pod Smrkem opět upraveny, tentokrát za pomocí rolby.

4. 2. 2010

Aktuální stav úprav běžeckých tratí. Milovníkům běžek oznamujeme, že po středeční nadílce sněhu zmizela středová část určená pro bruslení. Ve čtvrtek ráno byl stopovačem upraven celý běžečký okruh. Nyní jsou tedy k dispozici pouze dvě běžecké stopy vzdálené od sebe přibližně 3 metry.

2. 2. 2010

Tratě pro běžkaře jsou neustále obnovovány. V pondělí odpoledne došlo opět k obnovení běžeckých tratí po celé délce okruhu. Upravená plocha, jejíž šíře se pohybuje v rozmezí 3,5 až 6 metrů, je určena pro bruslení, na obou krajích jsou však stopovačem vytvořeny stopy. Další plánovaná úprava dle počasí, s velkou pravděpodobností během pátka.

Pin It on Pinterest