DCIM100GOPROSingltrek Campy jsou bajkové výukové kempy pro všechny bajkery a bajkerky, kteří se chtějí na kole zlepšit a užít si více zábavy při vyjížďkách. První výukové kempy na Singltreku pod Smrkem proběhly již v roce 2012 ve znamení příjemné, pohodové a přátelské atmosféry a setkaly se s velkým ohlasem.

Těší se na Vás skvělí a trpěliví lektoři – expertní MTB jezdci Jan Tandler, Iva Pechoutová a Jakub Šosvol. Výuka je orientovaná na začátečníky až středně pokročilé bajkery, na místě se účastníci rozdělí do skupinek podle zdatnosti. Na Vaše přání pro rok 2014 zařazujeme také Singltrek Camp se skupinou pro pokročilé bajkery.  Výuka probíhá přímo na stezkách Singltreku, na pumptreku a mobilních překážkách. Součástí Singltrek Campu je videokoučing, přednášky a další doprovodný program.

V sezóně 2014 proběhnou tyto tři termíny Singltrek Campů (víkendy s příjezdem v páteční večer). Pokud si chcete zajistit místo, v odkazech pod jednotlivými daty najdete formuláře na předběžnou rezervaci.

4. – 6.7.2014 základní + pokročilí
1. – 3.8.2014 základní
5. – 7.9.2014 základní

Závazné přihlášky spustíme v průběhu dubna. Těšíme se na Vás!

Milí přátelé, letošní první Singltrek Camp (4. – 6.7.2014) má zcela zaplněnou kapacitu základní skupiny, můžete se přihlásit už jen jako náhradníci. Ve skupině pro pokročilé zbývají dvě volná místa, takže pokud zvažujete účast, opravdu neváhejte! Moc se na Vás těšíme.

PROGRAM:

pátek večer – příjezd, ubytování, společná večeře (okolo 19:00 hodin) a společenský večer

sobota – společná snídaně, koučování, polední pauza, koučování, společná večeře a společenský večer

neděle – společná snídaně, koučování, oficiální ukončení kempu okolo 13:00 hodin, odjezd nebo volný program

UBYTOVÁNÍ:

Ve vlastních stanech, Singltrek chatkách a Singltrek stanech (vlastní karimatku a spacák s sebou). Alternativně je možné zajistit ubytování v penzionu. Informace o ubytování budou upřesněny v průběhu jara. Sprchy a toalety jsou v zázemí Singltrek Centra. Kola a cennosti je možné přes noc uschovat v zabezpečené budově Singltrek Centra.

STRAVOVÁNÍ:

V ceně kempu je polopenze (společné snídaně a večeře v Singltrek Centru). Vegetariánům nebo dietním omezením vyjdeme vstříc, prosíme, uveďte Vaše přání při přihlašování (v závazné přihlášce). Obědy jsou individuální, je možné využít polední nabídku Singltrek Centra.

LEKTOŘI:

Jan Tandler, Iva Pechoutová a Jakub Šosvol

CENA:

1.990,- Kč. Cena zahrnuje ubytování v kempu, stravování formou polopenze, výukový a doprovodný program, parkování, žetony na sprchu a na myčku kol.

S SEBOU:

  • vlastní kolo (případně je kolo možné si vypůjčit v Test Centru za zvýhodněnou kempovou cenu)
  • helma (bez helmy není účast na kempu možná)
  • spacák a karimatka
  • osobní doklady (část stezek vede územím Polska)

Zdroj: Singltrek pod Smrkem

Pin It on Pinterest