untitled

LIBERECKO – Během středečních ranních hodin vnikl neznámý zloděj do restaurace v Dolní Řasnici, kde následně odcizil věci za více jak 8 tisíc korun.

Nečekaného hosta měla během ranních středečních hodin restaurace “U Dvora” v Dolní Řasnici. Do restaurace po zavírací době zavítal neznámý zloděj, který se dovnitř dostal přes okno na dámské toaletě. Dále měl již pohyb po hostinci volný. Nezvaný host se dostal přes lokál až do výčepu, kde si následně vzal cigarety různých značek, cukrovinky, mobilní telefon zn. Nokia 1600 a digitální fotoaparát zn. Nikon Coolpix. Z restaurace následně odešel stejnou cestou, kterou přišel. Majiteli restaurace tak způsobil škodu za více jak 8 tisíc korun.

Nyní po neznámém zloději pátrají policisté z obvodního oddělení v Novém Městě pod Smrkem, kteří již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. Ke krádeži došlo v době mezi  01,00 hod. až 11,30 hod.. V případě, že by si někdo z občanů všiml v danou dobu nějakého pohybu v blízkosti restaurace či v blízkém okolí, předejte prosím tuto informaci policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na policejní služebně.  V případě, že se policistům hosta -zloděje podaří dopadnout, hrozí mu až dvouleté vězení.

por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
tisková mluvčí ÚO Liberec
tel. 974 466 207, 725/900210
28. srpna 2014

Zdroj: Policie ČR

Pin It on Pinterest