0000000000000001Gymnázium Frýdlant – Dovolujeme si Vás informovat o obrovském úspěchu, kterého dosáhly 2 studentky kvinty v projektu Web Rangers!

Tereza Pánková a Nikola Bartošová z Frýdlantského Gymnázia se staly absolutními vítězkami letošního ročníku Web Rangers, který pořádá společnost Google Česká republika.
Z celkově 115 vyškolených Web Rangerů a 72 odevzdaných

projektů se do finále probojovalo 5 nejlepších, ze kterých porota vybrala právě vítěznou práci Terezy a Nikoly. Projekt zaujal porotu svou kvalitou, způsobem prezentace i nápady, se kterými chtějí dívky dále pracovat a projekt rozvíjet.


Tereza a Nikola ve svém projektu připravily dvě videa pro děti ve věku 4-10 let a pořádaly hravé workshopy pro děti z frýdlantských MŠ i prvního stupně ZŠ. S dětmi se bavily o nebezpečích číhajících na internetu a o pravidlech, jak se nestat obětí. Porotu nejvíc zaujalo video “Karkulka a bezpečnost na internetu“, které děvčata používala na workshopech s dětmi jako základ diskuze. Jejich práce si můžete prohlédnout na webech http://www.webrangers.cz/projekty-od-web-rangers.

Lucie Winklerová, Gymnázium Frýdlant

Dívkám moc gratulujeme a zároveň děkujeme za příkladnou reprezentaci naší školy i regionu na celostátní úrovni.

 

Pin It on Pinterest