CiS-Foto: vpředu: Rosi Gollmann; z.l.d. p.. Peter M. Wöllner, Doris Wöllner

Už léta podporuje CiS organizaci „Andheri-Hilfe“, kterou před 50 roky založila paní Rosi Gollmann. CiS daruje každý týden prostřednictvím oční operace zpět zrak jednomu dítěti nebo dospělému

Dne 10. června slavila organizace „ANDHERI Hilfe“ 90. narozeniny její zakladatelky paní Rosi Gollmann a 50. narozeniny „ANDHERI Hilfe“.

V květnu 1967 založila Rosi Gollmann nezávislou organizaci „ANDHERI Hilfe“. Její první projekt na podporu nejchudších zahájila potom, co ji hluboce zasáhla chudoba v jednom sirotčinci v indickém Andheri u Bombaje. Hlavním cílem bylo na počátku zajištění toho, aby přibližně 400 sirotků v Andheri dostávalo denně plnou hrst rýže. Původní myšlenka Rosi Gollmann mezitím vzrostla na více než 100 charitativních projektů, které jsou financovány za podpory „ANDHERI Hilfe“. Z darovaných peněz bylo možné v průběhu 50 let díky očním operacím vrátit zrak přes 1,3 miliónu nevidomých, přes 100.000 pracujícím dětem byl umožněn přístupu ke vzdělání, díky malým úvěrům dostaly ženy a rodiny možnost žít nezávislý život a mnoho dalšího.

CiS jakožto uznávaný značkový výrobce kabelové konfekce, systémové techniky a dodavatel mechatroniky sází na trvalé koncepty, kvalitu, rychlost a spolehlivost služeb vůči svým zákazníkům. Z pohledu těchto zákazníků se CiS počítá mezi nejlepší na trhu. Obzvlášť zákazníci oceňují jeho aktivní přístup k jejich celkovým nákladům, neboť tím se zvyšuje také jejich konkurenceschopnost. CiS bude tuto špičkovou pozici dále systematicky budovat v odvětvích automatizace, automotivu, bankovnictví, strojírenství, medicínské techniky, řídící, měřící a regulační techniky, transportní a dopravní techniky, stejně jako v energetických oblastech a technologiích pro obnovitelné zdroje. Také v roce 2017 patří CiS na základě provedeného WCA auditu auditorskou společností Intertek, Londýn k nejlepším zaměstnavatelům na světě.

 

CiS electronic GmbH, D-Krefeld

CiS automotive GmbH, D-Krefeld

CiS systems s.r.o., CZ-Nové Město p.S.,

CiS automotive SRL, RO-Sibiu

Pin It on Pinterest