2013-08-09 20-34-10 - IMG_1301 - Copy
JINDŘICHOVICE POD SMRKEM – Květa Fialová, Michal Horáček a Jan Gogola zahájili Jindřichovické dny 2013 v komponovaném pořadu Cyrila Podolského Někdo je ve skříni… Podívejte se fotografie z této akce.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”112835815380893638727″ ualb=”5910517511170581057″ imgl=”fancybox” dl=”1″ dltext=”Mějte strpení galerie se někdy načítá pomaleji. Kliknutím sem můžete přejít přímo ke zdroji galerie.” style=”wall” row=”5″ num=”1000″ size=”800″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Související informace a další odkazy:

https://www.frydlantsko.eu/jindrichovicke-dny-2013/

https://www.frydlantsko.eu/zabavny-porad-cyrila-podolskeho-nekdo-je-ve-skrini/

Podrobný program

V pátek 9. srpna v 19.00 hodin budou na sále bývalého statku zahájeny Jindřichovické dny. Diváci se mohou těšit večer plný zábavy nazvaný “Někdo je ve skříni aneb Jak se dělá básník?”. V komponovaném představení, ve kterém se diváci stanou účastníky zábavného rychlokurzu básnictví, účinkují Květa Fialová, Magdalena Reifová, Jan Gogola a Michal Horáček. Večerem provází režisér a spisovatel Cyril Podolský a hudební skladatel David Rotter. Na večerní představení je organizován předprodej vstupenek! (ou@jindrichovice.cz), tel. 482-360-366.
V sobotu 10. srpna budeme pokračovat na hřišti FK Sokol. Od 9.00 hodin se zde uskuteční klání hasičů na memoriálu Horsta Krauseho. Odpoledne pak proběhne v duchu různých ukázek dovedností, soutěží a her. Návštěvníci uvidí ukázku dřevorubeckých dovedností, práci policejních psů, vystoupení Jindřichovického pěváku, nebo se mohou seznámit s hasičskou technikou. Děti jistě potěší improvizované představení s Magdalenou Reifovou, setkají se s indiánem Havranem, který se utáboří na hřišti ve stínu javorů, nebo si vyzkouší svou šikovnost na deskových hlavolamech z iQparku Liberec. Průběžně po celé odpoledne se mohou svézt na koni, motokáře, proběhnout se v hasičské pěně, nebo si mohou nechat vylepšit obličej kresbou. Milovníky vojenských vozidel bude jistě zajímat obrněný transportér OT 65, ve kterém se budou moci zájemci i svézt na krátké okružní jízdě. Další akce dále připravujeme, ale bude jich dost a pro celou rodinu.

Josef Devátý alias DJ KOLOFOLA, který se v Jindřichovicích poprvé představil 30. dubna při pálení čarodějnic, se postará o večerní až noční diskotéku. A aby na celý večer nebyl sám, vypomůže mu fragment teplické rockové skupiny BLUE ROCKET – trio Janina Kotková, Mára Lepší a Petr Samek, kteří jistě potěší své fanoušky několika vstupy osvědčených „rakeťáckých pecek“. Několika písničkami přispěje i Karel Peterka jr. No a v průběhu hudební masáže ve 22.00 hodin bude odpálen parádní slavnostní ohňostroj. Krom obvyklých pochutin, které jsou nutné k posílení návštěvníků, je zajištěn i prodej regionálních produktů. Vstup do areálu je zdarma.

Pavel Novotný
Starosta Jindřichovic pod Smrkem

 

 

Pin It on Pinterest