Kabáti v Liberci! Už zítra

Už zítra zažije Liberec opět velkolepou show kapely Kabát.

Říznou muziku dopkabát uvrovodí našlápnutá světelná show a pyrotechnické efekty. Po osmi letech vyrazila kapela na své další OPEN AIR TURNÉ. Areál Sportparku Liberec se už připravuje na nápor fanoušku. Naposledy sem tato skupina přilákala dvanáct tisíc fanoušků. Teď by čísla mohla být o dva tisíce vyšší. Oblast čeká dopravní omezení . O bezproblémový chod koncertu se postará policie ČR a stovky techniků.

Do pekla/do nebe do Liberce

Předskokany kapely, v podobě pohodového „jižanského rocku“ se ujala kapela z Teplic Blue Rocket.

Samotné rockové hvězdy se na pódium postaví v osm hodin večer. Své fanoušky seznámí s novým albem Do pekla/do nebe.

„Nová deska se rychle „infiltruje“ mezi fanoušky, a s každým koncertem je vidět, že už nejen „Brousíme nože“ publikum slyšelo!“ chlubí se Kabáti na svém webu a těší se na liberecké publikum.

Vzhledem k očekávanému zájmu až 14 tisíc diváků pořadatelé radí včasný příchod do areálu, který bude divákům otevřený již od 17 hodin. „Do areálu se dostanete vchodem z Jeronýmovy ulice u Restaurace STADION. Pro majitele vstupenek STÁNÍ U PODIA bude vyhrazen vchod na atletický stadion od beachvolejbalového hřiště zadem kolem Svijanské arény. Libereckým fanouškům doporučuji využít k dopravě do areálu linek MHD a vyhnout se tak čekání při příjezdu autem,“ říká Lukáš Přinda, ředitel společnosti provozující areál Sport Parku Liberec. Přímo k areálu jezdí autobusový spoj č. 17, využít lze i tramvajové linky do zastávky Staré Pekárny a autobusy do zastávky Čechova.

Pokud zvolíte cestu autem, připravte se na dopravní omezení v ulicích

Ulice Jeronýmova a U Školy budou pro automobily kompletně uzavřeny. V ulicích 28. října a Doubská bude provoz pouze v jednom směru od společné kruhové křižovatky, druhý jízdní pruh bude vyhrazen pro parkování. Své vozidlo můžete až do naplnění kapacity odstavit i na centrálním parkovišti u multifunkční haly.

Autor: Tereza Valchová

Pin It on Pinterest