boy-1437926Bachovy květové esence dokáží pomoct dětem, které se ve škole obtížně soustředí a jsou hyperaktivní. Směs esencí si ode mě pro svého 11-letého syna Míšu, kterému byl diagnostikován syndrom ADHD (hyperaktivita s poruchou pozornosti), objednala maminka, od které mi nedávno přišel tento email: “Dobrý den, paní Heytmánková, kapičky ještě nemáme využívané, a přesto již vidím změny. Nejvýrazněji ve škole, kde se myslím zlepšil a sám má i lepší pocit.”
Kromě esencí na zlepšení soustředění, učení a na zklidnění potřeboval Míša i esence na zbavení se silných pocitů viny, když se mu něco nedařilo, na posílení sebevědomí a na zmírnění obav z diktátů a známkování.
Více informací zde: http://www.bachovy-esence.net/bachovy-esence-pro-deti/

 

Zkušenosti těch, kterým již Bachovy esence pomohly, najdete zde: www.bachovy-esence.net/reference

kvet-zivota-bily

eBook ZDARMA “Bachovy květové esence a éterické oleje”, ve kterém se dozvíte, které éterické oleje působí stejně jako jednotlivé Bachovy květové esence, získáte po zadání Vašeho emailu do formuláře na úvodní stránce mého webu zde. Díky těmto informacím si pouze za pomocí aromalampy a Vámi vybraného éterického oleje budete moct zlepšovat náladu během dne.

Přeji Vám příjemné dny 🙂

Klára Heytmánková

Pin It on Pinterest