Společnost pro kulturní krajinu, z. s. vyhlašuje v rámci projektu “Paměť v krajině Trojzemí” první Fotografickou soutěž na téma: “Drobné památky v zimě” s cílem zachytit drobné památky v Trojzemí v zimě pohledem turistů a veřejnosti.

Soutěž probíhá od 1. 12. 2016 do 31. 3. 2017, fotografie lze do soutěže posílat do 15. 3. 2017. Soutěž je rozdělena do 3 kategorií dle věku soutěžících na: 1. děti (do 10 let), 2. mládež (od 10 do 18 let) a 3. dospělí 18 let a více.

Úkolem soutěžících je libovolně vyfotografovat drobnou památku v Trojzemí a zaslat ji na uvedenou emailovou adresu pametvtrojzemi@gmail.com společně s doplňujícími informacemi: název fotky, název památky, soutěžní kategorie, jméno autora a kontakt. Do předmětu emailu soutěžící uvede Fotografická soutěž – Drobné památky v zimě. Autor zasláním fotografie souhlasí s podmínkami soutěže, které jsou spolu s dalšími informacemi uvedené v přílohách níže.

Zaslané fotografie zařazené do soutěže budou postupně zveřejňovány na této stránce.

Drobnou památkou se rozumí např. kapličky a kaple, sochařské objekty, sloupy, kříže, boží muka, studánky, zvoničky, památníky, pomníky, náhrobní kameny aj. Pro inspiraci bude na internetových stránkách projektu zveřejněn seznam drobných památek v Trojzemí, kde se nejen soutěžící mohou inspirovat, jaké drobné památky se v Trojzemí nachází.

Snímky bude možno zařadit do soutěže, budou-li splňovat následující podmínky:
– formát snímku JPG,
– minimální rozlišení delší strany fotografie 2000px,
– maximální velikost zasílaného souboru do 5MB.

Každý účastník může do soutěže zaslat maximálně 10 fotografií.

Fotografie budou hodnoceny nezávislou porotou.
Výherní fotografie bude vyhlášena v každé kategorii do 31. 3. 2017 a její autor bude odměněn drobnou cenou.

Soutěžní podmínky Fotografické soutěže
Výzva Fotografická soutěž

Zdroj: Město Frýdlant

 

Pin It on Pinterest