Krajská správa silnic Libereckého kraje bude v letošním roce realizovat opravu dalších silnic na Frýdlantsku. Začnou totiž opravy komunikací v rámci připravovaného projektu „OD ZÁMKU FRÝDLANT K ZÁMKU CZOCHA“.

Opraveny budou silnice ev. č. III/03510 Frýdlant – Kunratice, III/2915 a III/2918 Dolní Řasnice – Horní Řasnice, II/291 Nové Město pod Smrkem (ul. Celní), III/2919 Nové Město pod Smrkem – Horní Řasnice a III/2909 Raspenava – Krásný Les. V souvislosti s tím chceme informovat řidiče, že již v těchto dnech začaly přípravné práce před vlastní stavbou; práce se týkají především nutného kácení stromů. Silnice III/2919 a III/2909 budou pro provoz uzavřeny úplně, na ostatních bude provoz umožněn se zvýšenou opatrností. Stromy by měly být pokáceny do konce března, následovat budou další uzavírky v souvislosti se zahájením stavebních prací.

Řidiči tedy musí počítat s tím, že se na zmíněných silnicích setkají s dopravním omezením po celý rok. Proto připomínáme všem řidičům, kterých se dopravní omezení dotknou, aby respektovali přechodné dopravní značení a dbali zvýšené opatrnosti v úsecích, kde nebude provoz zcela vyloučen. Zároveň jim děkujeme za trpělivost.

Ivana Bucharová
Odbor dopravy MÚ Frýdlant

Zdroj: Město Frýdlant

Pin It on Pinterest