Pořádně živo bude o víkendu na tenisových kurtech pod zámkem ve Frýdlantu. Tenisový klub tam pořádá tradiční celostátní turnaj mužů a žen nazvaný Dial Telecom Cup s finanční dotací 28.000 Kč. Probíhat bude od soboty 26. srpna do pondělí 28. srpna 2017 a vítána je na něm i účast široké veřejnosti coby publika. Součástí turnaje bude v sobotu večer od 20.00 hodin rockový koncert turnovské kapely Retro Five a od 22.00 hodin slavnostní ohňostroj.

Turnaj i doprovodný program jsou určeny široké veřejnosti. “Budeme rádi, když si lidé najdou cestu jak na jednotlivá tenisová klání účastníků turnaje, tak na sobotní program. Vstup je zdarma,” ujišťuje ředitel turnaje a zároveň frýdlantského tenisového klubu Lukáš Procházka.

Tenisové mače budou v sobotu i neděli probíhat vždy od 9.00 do 19.30 hodin. “Kromě domácích reprezentantů se na turnaji představí řada hráčů z celé České republiky, mnoho z nich má ligové zkušenosti. Mezi největší favority v mužské kategorii patří loňský vítěz turnaje Filip Michl, dále pak trojnásobný vítěz turnaje Lubomír Majšajdr, stabilní člen extraligového družstva LTK Liberec a také vítěz mistrovství republiky z roku 2015 Michal Franěk,” doplňuje Lukáš Procházka.

Mezi ženami patří mezi největší favoritky hráčka Pardubic Natálie Kmošková a finalistka letošní Pardubické juniorky Adéla Dőrreová.

Nejlepší hráči získají kromě finančních odměn i velmi cenné trofeje.

Zdroj: Město Frýdlant

 

Pin It on Pinterest