Protože 49. Muzikantský Silvestr svým stářím – 49 let – je na hranici věkové skupiny ohrožené koronavirem, a ačkoli nemá žádné přitěžující neduhy, snad jen občasný nedostatek financí, který ale úspěšně léčí injekce od města Frýdlantu a milých sponzorů, musí se letos uchýlit na nařízenou karanténu. Proto se letos s vámi, fanoušky dobré swingové muziky, nemůže bohužel setkat.

V této situaci si můžeme přát jediné, aby byl v roce 2021 shledán kovid-negativní a mohl se s vámi opět setkat. A než se odebral do karantény, tak vám všem vzkazuje, abyste opravdu dodržovali všechna hygienická opatření, abychom se všichni mohli sejít v příštím roce na jeho dalším pokračování.

A rada jako každý rok – napište si do diáře, mobilu, na manžetu, či tabletu: „ 49. Muzikantský silvestr se letos nekoná“.

Jako kompenzaci našim věrným fanouškům, pakliže to epidemiologická situace dovolí, uvažuje spolkový výbor o jarním „náhradním“ koncertu, ale v menším rozsahu.


Za Muzikanty Frýdlant, z.s. 
P. Hihlán

 

Zdroj: www.mesto-frydlant.cz

Hejnicman a Hejnicfilm 2024

Hejnicman a Hejnicfilm 2024

Zapsaný spolek Jizerské aktivity Liberec a město Hejnice pořádají 12. ročník HEJNICMAN 2024závod pro drsné ženy a muže 4. ročník HEJNICFILM 2024přehlídka outdoorových filmů Libereckého kraje sobota 19. října 2024, Hejnice (náměstí, kino) HEJNICMAN 2024 12. ročník...

číst více
Letošní Kunratická stopa se těšila velkému zájmu

Letošní Kunratická stopa se těšila velkému zájmu

Kunratickou stopu si letos nenechaly ujít dvě stovky nadšených účastníků. Na fáborky vyznačenou trasu se dopoledne vydalo celkem 103 dětí v doprovodu 96 dospěláků. Během pěti kilometrového pochodu návštěvníci postupně plnili nejrůznější úkoly na celkem 10 kontrolách....

číst více

Pin It on Pinterest