stažený soubor

Před 16-ti lety, kdy jsem začal pracovat se seniory, jsem se naivně, já blbec, nechal očkovat v dobré víře proti pneumokokovým infekcím super vakcínou, pneumo 23.

Bylo mi řečeno, že si snížím riziko infekce a posílám imunitu, jaká blbost, že?:)))))

Od té doby, jsem místo 1 infekce ročně, měl 3-4 sepse ročně, které vyvrcholily po povodních v srpnu 2010 do 7 sepsí během 12 měsíců,…nic lepšího jsem opravdu nezažil,…tak že vystupte z šedé desiluze a neinformovanosti, a pozorně si čtěte, co do těla cpete,….neb zdraví to nepotřebuje, a nemocný to nesmí dostat:),..realita je jako v Metrixu. Imunita je ,,vyhozena“ z provozu, a bakterie si dělá co chce, a přitom o tom nevíte, teploty nejsou, jen pochuchlávání, občas únava, a pak – sepse, možná nemocnice, možná smrt.

Původcem nejčastějších pneumokokových infekcí je Streptococcus pneumoniae. Jinak jich je více jak 90 podtypů! Má chránit po 2-3 týdnech. Ovšem to jsou jen ,,kecy v kleci!“ Reklama firmy P, je nejen klamná, ale i trestuhodná. Následné poškození zdraví je vymahatelné po lékaři. Reklama, že se nosí zodpovědnost,…opravdu je k smíchu, že:). Už jste slyšely, že by stát zajímalo poškození zdraví, či podpora rodin, které poškodila? O tom se nedočtete.

Jedinou možnou ochranou a prevencí je posila přirozené imunity, očista organismu od těžkých kovů, chemikálií a toxinů. Pravidelný detox, vyplavování toxinů z těla, posila imunity kolostrem, pravidelný odpočinek, dále kvalitní výživa, hygiena, a dobré sociální zázemí a vazby.

U malých dětí kojení matky co nejdelší dobu, min 2 roky.

Co nám tedy lékaři nabízejí za vakcíny?

Pneumo 23, Prevenar 13 (7), Synflorix

Možnost očkování od 4 měsíce života.

Vážné riziko kombinace těchto vakcín s očkováním Infarnix Hexa vakcínou ve stejném měsíci, smrtelné dávky hliníku.

Co tyto vakcíny obsahují?

23 (13, 7)sérotypů purifikovaných polysacharidových antigenů

sukcinát – puf

kultivace v sojovém derivátu (bakterie, viry, cizopasníci, parazité, DDT)

polysorbát 80

hliník 125 – 500 mg

fenolový roztok

chlorid sodný

dihydrogenfosforečnan sodný

hydrogenfosforečnan sodný

difterický toxoid

toxoid záškrtu

bílkovina z HIB

těžké kovy a chemikálie neznámého druhu.

Vedlejší účinky těchto očkováním ?

Aktualizace nových následků se nedělá a nesleduje se, proč?

Bolestivost či zčervenání v místě vpichu toxinů

otok končetiny

bolesti hlavy – kontaminace toxinů a otrava mozku

Arthusův fenomén – riziko silného otoku a nekrózy tkáně – odúmrť

únava, bolesti svalů, kloubů, horečky, bolesti břicha, zvracení

záněty lymfatických žláz (přirozená reakce těla na toxiny a jedy, že?)

alergie, Quinkeho edém, anafylaktická reakce

mdloby a kolapsy organismu na intoxikaci více jak u 50% očkovaných

Toto očkování nezabrání vzniku zánětů sluchovodu, meningititě, bakteriémii; naopak, podporuje zásadní oslabení imunity jedince.

Smutné je, že se v dětských ordinacích straší, neočkuj dítě, zemře; místo očkuj, a možná přežije; či v ordinaci praktického lékaře očkuj dědu, babičku (a možná přežijí, budeš včas dědit) že?

Jakékoliv očkování spouští autoimunitní a destruktivní reakci, při které dochází k poškozování CNS a vlastní imunity organizmu. Tedy k rozvoji alergií, ekzémů, astmatu, poruchám štítné žlázy, artritidě, zánětům očních nervů, střev – ulcerózní kolitida, Crohnova choroba, roztroušená skleróza. U těhotných žen je vysoké riziko vývojových vad plodu. Dále může být porucha krevní srážlivosti, porucha vývoje bílých krvinek, zduření lymfatických uzlin, embolie, encefalitida, Guillaumův-Barrého syndrom, ochrnutí, morbus Bechtěrev, Mongoloismus, roztroušená skleróa, atd.

Očkování zvyšuje až o 70% výskyt SIDS, jako následek očkování. Kdy už někdo řekne ,,a dost“! A provede žaloby na tuto demagogii, ovšem to je na vnímanosti rodičů a dospělých jedinců.

Řeší se vůbec to, že potlačení jedné řady meningokoků, se nepřirozeně a zásahem do planety rozmnoží jiná skupina, která bude i agresivnější, rizikovější a s fatálním následkem?

O podvodech a manipulaci s se studiemi očkování nemluvě. Škoda mluvit. Vakcíny nejsou stanovené podle hmotnosti jedince, ale dostávají je všichni bez rozdílu stejně.

Očkování nechrání! Očkování nepomáhá! Očkování škodí!

Jakékoliv očkování proti určité infekci brání její vlastní likvidaci!

Nová politika Hlavního hygienika ČR je od roku 2013 – přeočkovat co nejvíce na pneumokokové infekce, tak hup do fronty na smrt:).

Přitom v Anglii tuto vakcínu zakázali, jako neúčinnou a velmi rizikovou pro seniory a oslabené jedince. Program se zastavil. Soudní žaloby jsou namístě.

Těžké kovy a chemikálie se v těle kumulují, mění chování minerálů a látek vtěle, nedají se běžně vylučovat, a stačí jen nepatrné množství, které může vést k poškození či smrti organismu, ovlivňuje psychiku a rozvoj duševních onemocnění, atd.

SZÚ eviduje průměrně za 10 let, 1 600 neuro infekcí, což ve skutečnosti může být min 16 000 případů. Patří mezi ně klíšťová encefalitida, meningitida, streptokoková infekce aj.

A tak přátelé, pozor, co je nám nabízeno levně, zadarmo, či řízenou reklamou, více než SMRDÍ.

PS: napište mi klidně své životní či rodinné zkušenosti s následky očkování, anonymita zaručena.

Váš Alan Maria

www.zdravakapicka.cz

 

Pin It on Pinterest