„Buď budeme všichni opatření dodržovat, nebo budeme muset urychleně přistoupit k dalším krokům a nemůžeme vyloučit ani lockdown,“ dnes na mimořádné tiskové konferenci oznámil premiér Andrej Babiš. Dále zdůraznil, aby lidé opatření dodržovali, protože je to „extrémně důležité.”

Lidé podle premíéra Andreje babiše mají o víkendu zůstat doma a příští týden pokud možno pracovat z domova. „Chápu, že všichni toho mají plné zuby a hlavně mladí, které nebaví sedět doma. Rozumím tomu, že je to otravné, ale teď se skutečně musíme semknout a musíme to vydržet a pravidla dodržovat,” dodal Andrej Babiš.

Ministr zdravotnictví Roman Prymula dále uvedl, že zvládnout čísla nárůstu bude složité a čeká nás „nelehká doba“. „Kapacita systému nemusí být omezena jen počtem lůžek, ale i počtem zdravotníků,“ dodal ministr.

Hejnicman a Hejnicfilm 2024

Hejnicman a Hejnicfilm 2024

Zapsaný spolek Jizerské aktivity Liberec a město Hejnice pořádají 12. ročník HEJNICMAN 2024závod pro drsné ženy a muže 4. ročník HEJNICFILM 2024přehlídka outdoorových filmů Libereckého kraje sobota 19. října 2024, Hejnice (náměstí, kino) HEJNICMAN 2024 12. ročník...

číst více
Letošní Kunratická stopa se těšila velkému zájmu

Letošní Kunratická stopa se těšila velkému zájmu

Kunratickou stopu si letos nenechaly ujít dvě stovky nadšených účastníků. Na fáborky vyznačenou trasu se dopoledne vydalo celkem 103 dětí v doprovodu 96 dospěláků. Během pěti kilometrového pochodu návštěvníci postupně plnili nejrůznější úkoly na celkem 10 kontrolách....

číst více

Pin It on Pinterest