Od 1. března 2021 otevírá Krajská nemocnice Liberec, a.s. očkovací místo pro vakcinaci proti nemoci Covid-19 i v areálu Nemocnice Frýdlant. První týden bude v testovacím provozu, v regulérním pak bude vakcinace ve Frýdlantu probíhat od 8. 3. 2021. Očkovat se bude vakcínou Pfizer/BioNTech. V tuto chvíli jsou registrace otevřené pouze pro seniory 80+, kteří se již dnes mohou registrovat přes Centrální rezervační systém MZ ČR https://registrace.mzcr.cz/.
 
Se zaregistrováním k očkování pomohou seniorům 80+ stále pracovníci Turistického informačního centra Frýdlant, kteří jsou jim k dispozici pro osobní návštěvu v infocentru v přízemí radnice vždy v pondělí a ve středu od 8.00 do 17.00 hodin. 

Pro ostatní, kteří zvládnou registraci k očkování svépomocí, je zde přehledný návod, jak projít registračním procesem pro očkování na Covid-19. Další informace se dozvíte na telefonní lince Turistického informačního centra Frýdlant 488 886 603, kde Vás registrací k očkování provedou pracovníci radnice nebo na centrální telefonní lince 1221 či na informační lince Libereckého kraje 800 880 066.

Průvodce Registrací A Rezervací Na Očkování Proti COVID

Zdroj: www.mesto-frydlant.cz

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Ondřej Vetchý zavítal do Kunratic / Fotoreportáž

Obec Kunratice se dne 28. února 2024 stala hostitelem významné kulturní události, která přilákala více než 150 diváků do místního kulturního domu. Tato výjimečná akce, nazvaná "Přijede k nám Ondřej Vetchý", představila jednoho z nejuznávanějších českých herců, pana...

číst více

Pin It on Pinterest